Hoe bijzonder zijn Access Bars…

Wat was het bijzonder om de Access Bars te ontvangen!

Ik vond het best spannend, want ik had er al van alles over gehoord. En dan lees je dat het ook kan helpen bij onverwerkte gevoelens en dergelijke, dus ik had gelijk zoiets van….Wat staat me nou weer te wachten?

Het klinkt natuurlijk ook allemaal misschien wat zweverig…..door drukpunten aan te raken onverwerkte gevoelens aanpakken. Of meer energie krijgen. Maar omdat ik Chantal ken wist ik dat het niet zweverig zou zijn, want als Chantal iets niet is, dan is het zweverig.

Maar wat gebeurde er? Jullie zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar de Access Bars , begrijp ik.

Allereerst stelde Chantal mij enorm op me gemak, want we gingen eerst een kopje thee drinken. Chantal heeft een sfeervolle praktijkruimte waar je door de ambiance gelijk tot rust komt. Toen we zover waren nodigde Chantal me uit om op de massagetafel te komen liggen. Je mag gewoon je kleren aanhouden hoor, je hoeft alleen je schoenen uit te doen. Fijn!

De massagetafel was heerlijk zacht en verwarmt, waardoor ik nog meer ontspande! Chantal begon met mijn voeten, dit was geloof ik om te kunnen aarden. Ze raakt alle drukpunten slechts heel licht aan. Na wat handelingen bij mijn voeten en handen ging het echt beginnen.

Chantal legde haar vingertoppen heel lichtjes op de juiste punten waar ze een paar minuten bleven. Dan gaat de energie stromen. Ik voelde me super relax, totdat….er ergens voor op mijn hoofd een drukpunt werd aangeraakt. Ik kreeg warme voeten en voelde veel onrust in me. Ik werd op een gegeven moment zelf emotioneel. Chantal vertelde dat de energie door een blokkade heen moest dringen. Nou, daar kon me alles bij voorstellen.

Dit klinkt misschien toch allemaal weer heel spannend, maar dat was het niet hoor. Ik was erg op mijn gemak. Nadat de  Access Bars voorbij was moest ik echt nog even blijven liggen, ik voelde me loodzwaar. Vooral mijn benen en voeten. Chantal liet me lekker in mijn eigen tempo weer opstaan en er stond een heerlijk glaasje water klaar met een chocolaatje. Ik kon weer even rustig tot mezelf komen. Wat heerlijk!

Ik hoop dat deze Access Bars me meer rust in mijn hoofd brengt, want daar schijnt het dus goed voor te zijn! Het helpt je tot diepere ontspanning te komen en daardoor kun je beter slapen, ervaar je minder stress, heb je een hogere concentratie en nog heel veel andere voordelen.

Wil je dit ook een keer proberen?

Voel je welkom voor een Access Bars bij ChanSiBelle Massage!

Tot de volgende keer!

Groet,
M. R.