Access Facelift en Bars

Begin 2019 ontdekte ik wat Access Bars zijn en wat die voor mij betekenen.

Nu deel ik graag met je wat de Access Facelift voor mij doet!

Ik ben een ambitieuze vrouw met 3 kinderen, 2 ondernemingen en 1 huwelijk. Een rijk en druk bestaan dus. Ik ben zo’n type dat het jammer vind dat de dag maar 24 uur heeft. Ik sta altijd vroeg op – ik schrijf dit stukje ook om 6 uur in de ochtend – en de avonden zijn meestal gevuld met afspraken dus ik ga laat naar bed.

Tijd voor mezelf vind ik heerlijk, maar vaak ook niet zo heel nuttig, dus dit plan ik niet veel in.

Het klinkt nu alsof ik een verschrikkelijk leven heb dat alleen maar uit hard werken bestaat, maar geloof me als ik zeg dat ik echt gelukkig ben en dat ik juist alleen nog maar de dingen doe waar ik blij van word. Ook ik wil er goed uitzien

Ook vind ik het belangrijk dat ik er goed verzorgd uitzie, want als ondernemer moet ik er niet alleen de juiste uitstraling hebben richting mijn klanten. Ik ben zichtbaar op social media en heb ik mijn eigen YouTube kanaal met inspirerende video’s voor andere ondernemers. Toch ga ik nooit naar de schoonheidsspecialiste en gebruik ik geen maskertjes of dure crèmes.

Maar mijn periodieke Access Bars bij Chantal, die plan ik gewoon wél in, want ik kan niet meer zonder 🙂

Deze facelift is een behandeling waarin net als bij de Bars, het gezicht, de hals en de borst aangeraakt wordt op specifieke drukpunten. Naast dat dit een ontspannen effect heeft is het ook goed voor:

  • Licht & helderheid van het gezicht
  • Elasticiteit van de huid
  • Helderheid van de ogen
  • Gloed in het haar
access facelift

Je begrijpt dat op mijn leeftijd – ja, ik ben nu echt de 40 gepasseerd – en met mijn leefstijl, mijn gezicht niet altijd even strak en fris meer is. Ik mag echt niet klagen, maar een opknapbeurt…daar had ik wel oren naar.

Maar zou het werken door alleen maar aanraking van drukpunten? Hoe dan? Gewoon de Access facelift ervaren.

Ik liet die vraag snel los. Waarom? Omdat de Access Bars gewoon een fantastische ervaring is, die Chantal mij regelmatig geeft. Dus de hoe is helemaal niet belangrijk, toch?

Door mijn hoofd aan te raken, wordt het van binnen bij mij rustig, kan ik beter mijn tijd indelen en geniet ik meer van mijn drukke bestaan, omdat ik opgewekter ben. En hoe dat werkt begrijp ik niet, maar dát het werkt is mij allang duidelijk, dus die facelift ging ik ook gewoon ervaren!

De ervaring van de Access Facelift was op zich al een feestje, zoals alle behandelingen bij Chantal.

Ik voel me altijd zo welkom bij haar en de wereld is voor mij op dat moment even niet groter dan haar sfeervolle behandelkamer. Precies wat ik nodig heb!

Chantal maakte voor en na foto’s. En al direct na de behandeling was te zien dat de lijntjes in mijn gezicht minder diep waren.

Toen ik thuis kwam, zag mijn man al ‘iets’ aan mijn gezicht. In de dagen na de behandeling, werkt deze van binnenuit flink door en ging ik zelf ook zien dat mijn gezicht zachter was geworden.

Vorige week ging ik uit eten met een vriendin. We hadden elkaar al een tijd niet gezien en het was hoogtijd om bij te praten. “Wat zie je er goed uit! Ik zie je foto’s op Instagram en hou mezelf voor dat je filters gebruikt, maar in het echt is je gezicht ook zo glad en stralend. Hoe doe je dat Maike?” vroeg ze na een uurtje kletsen.

En ik kon haar niets anders vertellen dan over de werking van de Access Facelift, want ik doe verder ook écht niets aan mijn gezicht. Alle lof voor Chantal!

Wil jij ook een glad, zacht en stralend gezicht? Dan kan ik je echt deze behandeling aanraden bij Chansibelle!

Het gezicht is de hele dag blootgesteld aan de buitenlucht en de zon. Je gezicht is waar mensen naar kijken als ze naar jou kijken. Als ze aan je denken dan denken ze aan je gezicht. Het is dus meer dan de moeite waard om deze liefdevol te behandelen!

De behandeling en Chantal hebben al bewezen dat ze het dubbel en dwars waard zijn! Vind jij het jezelf waard? Ja toch? Gun jezelf dit moment van zelfzorg en ga naar Chansibelle voor de Access Facelift!