Access Facelift®

Voor een jonge en frisse uitstraling

Wat is Access Facelift®…..?

Wil jij er jong uit blijven zien en een vitale, gezonde uitstraling hebben? Voel je er niets voor om je gezicht kunstmatig strak te laten trekken? Heb je geen zin in botox en fillers? Dan is de Access Facelift® iets voor jou!

Access Facelift® is een diep ontspannend en verzorgend lichaamsproces. Meer dan 28 verschillende energieën worden aangezet tijdens de behandeling.

Access Facelift Nuenen

Daardoor werkt het niet alleen door in het gezicht, maar krijgt het hele lichaam een lift, waarbij ook alle organen en weefsels worden meegepakt.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten. Het revitaliseert je cellen, ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering en vermindert het oordeel naar je lichaam. Het reinigt, verzacht, verstevigt en verjongt.

En dat is te zien! Wie wil er nou niet een stralende huid, uitgeruste blik en vermindering van rimpels en wallen? En daar komt geen apparatuur aan te pas! Enkel een zachte aanraking van het gezicht, de hals en het bovenlichaam.

Na afloop voel je je heerlijk ontspannen, je hebt een heleboel ballast losgelaten en je ziet er blozend en stralend uit.

De voordelen van Access Facelift ®;

• Een gezonde, vitale uitstraling

• Een blozende, stralende huid

• Minder rimpels en wallen

• Beter in je vel zitten

• Jonger geschat worden

~~~~~~

Verjong en revitaliseer je cellen van binnen uit.
Ontdoe het lichaam van de effecten van veroudering.

~~~~~~

€ 125 per behandeling

( Incl. persoonlijk contact)