Treatments®

Eeuwenoude, bijzondere, en soms vergeten wellness behandelingen komen weer tot leven bij
TREATMENTS®. Geniet van een exclusieve Treatments massage bij Chansibelle.

Treatments massage voor ultieme ontspanning

De heerlijke ontspannende Treatments massages nemen u mee naar verre oorden en mystieke landen. Eeuwenoude badrituelen en massagetechnieken komen samen in een Treatment massage en worden gecombineerd met eigentijdse methoden. Treatment behandelingen zijn het resultaat van eeuwenoude wellness technieken en rituelen. Denk aan heerlijk geurende verwarmde oliën die de spieren doen ontspannen. Deze worden gecombineerd met oude wellness technieken en rituelen. De behandelingen zijn geïnspireerd door monniken, inheemse bergvolkeren en Boeddhisten die duizenden jaren geleden unieke methoden ontwikkeld hebben om het lichaam tegen zware arbeid, kou en andere fysieke en geestelijke uitdagingen te weren.

Unieke wellness rituelen die je meenemen naar verre oorden

In mijn aanbod Treatments massages bied ik vier verschillende behandelingen aan. De Mahayana Treatment is een koninklijke behandeling op Bhutaanse wijze waarbij o.a. hot stones ingezet worden. Tijdens de Ceylon Treatment neem ik u mee naar de Parel van de Indische Oceaan: Sri Lanka. Ontspanning en reiniging van het lichaam staan hier centraal. De Shinshiro Treatment bestaat uit oud Japanse massage- en reinigingstechnieken die begeleid worden door de heerlijke mystieke Japanse geuren uit het bergplaatsje Shinshiro. Als laatste bied ik een Uyuni Treatment behandeling aan: deze rituelen en technieken komen uit de zoutvlakten van Bolivia. Met o.a. warme Uyuni bundeltjes en heerlijke geuren is het gemakkelijk ontspannen tijdens deze behandeling.

Treatments en nog veel meer bij ChanSiBelle!

Mijn wellness behandelingen gaan verder dan reguliere ontspanningsmassages. In mijn aanbod vindt u dan ook een unieke behandelingen waar o.a. de Treatments massages bij horen. Het oosten ontmoet het westen en oude rituelen vinden eigentijdse methoden in mijn massagesalon.

Het geeft me energie en heel veel voldoening wanneer mijn klanten vertellen wat mijn behandelingen voor ze betekenen. Ik hoop ook u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon in Nuenen.

Beleef wellness zoals het bedoeld is.

Enjoy every moment!