Massages

De ontspanningsmassage in Nuenen bij ChanSiBelle Massage

Ben jij toe aan een massage en zoek jij een heerlijke massagesalon in de buurt waar je even de tijd voor jezelf kunt nemen? Dan ben je bij ChanSiBelle aan het juiste adres! In mijn luxe en ontspannen massagesalon bied ik allerlei verschillende massages aan. Zo hebben we heerlijke Treatments massages. Dit zijn unieke wellness rituelen. Welke massage jouw voorkeur ook heeft; bij ChanSiBelle zorg ik ervoor dat jij je even in een totaal andere wereld bevindt en helemaal kunt ontspannen. Zo kun je later ook nog deze produkten kopen in de salon of webshop om thuis nog verder te genieten van deze fantastische geurbelevingen.

• EEN MASSAGE IS GOED VOOR IEDEREEN!

De bloedcirculatie is van groot belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Door het lichaam te masseren worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen, ook gaan de organen beter functioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en door een massage gaat deze er beter uitzien, simpelweg omdat de conditie hiervan verbetert.

Naast de lichamelijke voordelen is een massage ook heel goed om even helemaal tot rust te komen. Vaak is het zo dat we door onze alledaagse bezigheden in een constante staat van paraatheid staan. Hierdoor komen wij en ook zeker ons lichaam niet tot rust. Heel belangrijk is het dus om regelmatig even een moment voor jezelf te nemen en te genieten. Bij ChanSiBelle kan ik als geen ander deze ontspanning garanderen.

DIVERSE MASSAGE TECHNIEKEN BIJ CHANSIBELLE

In mijn massagepraktijk bied ik verschillende massagetechnieken aan die allemaal een ander effect hebben. Uiteraard sta ik heel graag klaar om een advies te geven over de juiste behandeling voor jouw klachten en behoeftes. De behandelingen die je in mijn massagesalon kunt boeken zijn:

Verder zijn er ook nog heerlijke ontspanningsmassages met een Wellness tintje. We hebben een hot sea shell massage waarbij je met schelpen gemasseerd wordt. Dan is er nog een massage waarbij je gescrubt en gemasseerd wordt met handgemaakte zepen. Houd je van kokos dan kun je een kokosritueel ondergaan, je wordt met lekker warm gestoomde kokosbundels gemasseerd. En voor de verandering is er ook een chocolade ritueel, erg lekker zonder maar één grammetje aan te komen. Mocht je op je voeding aan letten zijn dan heeft ChanSiBelle Massage nog een passende massage voor je en wel een detox massage waarmee je gemasseerd wordt met speciale mud. Deze zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen. Zo zijn er voor in de koudere maanden massages waar gebruik wordt gemaakt van speciale warmte bundels zoals deze geurende kruidenbundels of zoutbundels deze laatste scrubben ook gelijk even je huid. Voor een special effect is er ook nog voor de liefhebbers een heerlijke luxe hotstone massage dat is echt een verwennerij.

Verder kun je bij ChanSiBelle Massage ook terecht voor een cosmetische bindweefselmassage mét cupping voor het gezicht in kuur verband. Je boekt hier waanzinnig mooie resultaten mee! Zo ook de Access Bars behandelingen deze worden erg veel geboekt in deze hectische tijd, dit zijn lichte aanrakingen op het hoofd.

Mocht je écht enthousiast zijn geworden van onze massages dan kun je een vriendin of bekende altijd nog een mooie cadeaubon geven zodat zij ook heerlijk kan komen genieten van een van onze heerlijke massages!

BOEK JOUW MASSAGE

Ben jij toe aan ontspanning, heb jij klachten of ervaar je stress? Dan ben je van harte welkom om een afspraak in te plannen bij ChanSiBelle; jouw massagesalon in de buurt.