Massage met Treatments® producten

Een trip naar de andere kant van de wereld en dat zonder uren te reizen? Dát bereik je met een treatments® massage.

Midden in de drukte van alledag vergeten we vaak te ontspannen.  Treatments® streeft ernaar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen.

Massage met treatments® producten

Waan je even in een totaal andere wereld en laat je terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met onze traditionele treatments® behandelingen én producten.

De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten brengen je terug in de tijd.  Naar oude rituelen en gebruiken en brengen die weer tot leven. Met maar liefst vier treatments® varianten (geursensaties) is er altijd een traditionele Treatment die bij jou past.

De producten van treatments®

Alle producten van treatments® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kun je na je bezoek bij ChanSiBelle Massage óók nog thuis genieten en het ontspan moment opnieuw ervaren.

Ceylon

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt.

Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli.

Treatments® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die je meenemen naar het authentieke Ceylon.

Mahayana

Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloemetjes verspreiden een zoete lenteachtige geur.

Treatments® heeft deze geur vertaald met onder andere de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout, die de mystieke lenteachtige geur uit Bhutan weergeven.

Shinshiro

De heuvelachtige streek Shinshiro staat bekend om haar vele rijstterrassen. Een aantal keer per jaar staan de rijstvelden in bloei en vullen de kleine witte bloemetjes de lucht met een zoete vanille-achtige geur.

Treatments® heeft tonka bonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie om de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan in haar producten tot leven te laten komen.

Uyuni

De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur.

Treatments® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen.

Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die je meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

Klik hier voor de Treatments® shop