Een Ayurvedische massage maar dan anders

Vandaag is de dag waarop ik me weer laat verwennen met een lekkere massage van Chantal van ChanSiBelle Massage.

De salon is nog steeds mooi en sfeervol ingericht. Wat me meteen opvalt, is de kast met alle producten van Treatments®. Ik ben zo nieuwsgierig geworden dat ik alles meteen ben gaan ruiken. Ik kan je beloven dat de geuren heerlijk zijn!

Er zijn er voor mij 2 die er uitspringen en die voor mij helemaal bij de tijd van dit jaar passen.

Er staat ook nog een tafel vol met chique cadeauboxen van Treatments®. Echt een uniek cadeau voor jezelf of om weg te geven bij een feestelijke gelegenheid ik zie zelfs dat je er gratis sauna entreevouchers bij krijgt. Dat is mooi meegenomen want wie wil nou niet op een herfstige dag lekker naar de sauna?

Alles hier ademt rust uit. Hierdoor kun je meteen ontsnappen aan de drukte van de dag en staat de tijd even stil.

De massage die ik kreeg is de Treatments® – Ceylon. Een geweldige massage van ongeveer een uur.

Wat fijn is dat je bij binnenkomst meteen in de ontspanningsmodus gaat. De manier waarop je welkom wordt geheten met een kopje thee en de tijd die voor je wordt genomen, voelt als een warm welkom. Het ultieme gevoel van ontspanning.

Tijdens het uitkleden hangt Chantal een handdoek voor zodat je je rustig kan uitkleden. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

De massage start met het Hilana ritueel… een erg bijzonder ritueel kan ik je beloven.
Chantal masseert met Shea Butter. Deze butter ruikt niet alleen lekker, maar is ook rijk voedend voor de huid. Daarna haalt ze de Shea Butter erop een hele bijzondere wijze vanaf. Ik kan je verzekeren het is een feesjuhhhh…

De grote diversiteit aan massagetechnieken die Chantal gebruikt, zorgen ervoor dat je ultiem kunt ontspannen en totaal in de relaxmodus komt.

Om niet meteen weer in de dagelijkse hectiek te stappen, sluiten we het ontspanningsfeestje af met nog een heerlijk kopje thee en praten we nog wat na.

Mijn schouders die al weken gespannen aanvoelden, zijn weer heerlijk ontspannen, zacht en soepel. Na deze heerlijke massage heb ik mezelf nog een paar mooi luxe cadeaudozen cadeau gedaan. Leuk, want ik kreeg er ook nog eens 4 sauna entreevouchers bij. Zo kon mijn dag niet meer stuk!

Tot de volgende keer Chantal, Dan ga ik voor het Mahayana Treatment®.

Groet,
Berdine Koezen