Puur ontspannen op gure dagen bij ChanSiBelle

In een drukke en gure week in december is een massage om te kunnen ontspannen een welkome onderbreking. Deze week had ik daar zo’n behoefte aan, dat ik het gewoon deed!

Een ontspanningsmassage boeken bij ChanSiBelle in Nuenen. In deze blog vertel ik je over mijn heerlijke ervaring daar.

Ontspannen in de drukke decembermaand

In de drukke decembermaand is het hier altijd rennen en vliegen. Ken je dat? Kerstversieringen, cadeautjes, bedenken wat we zullen gaan eten… het levert mij een hoop stress. Want het gewone leven van kinderen halen en brengen en presteren op mijn werk gaat ondertussen ook door.

Die spanning voel ik dan vaak in mijn nek, mijn schouders of mijn armen. En dan weet je dat een momentje van ontspanning zo welkom zou zijn! Deze week lukte het mij om tussen werk en schoolplein even te ontspannen, en de warme wereld van de massagesalon van Chantal Meulendijks te bezoeken. Ik keek er dus al langer naar uit om even aandacht aan mezelf te besteden!

Warme en hippe aankleding

Bij binnenkomst was ik verrast door de warme en hippe aankleding van de salon. Steigerhout, boeddha’s, kaarsjes en verlichting in natuurlijke tinten. Chantal vindt het belangrijk haar nieuwe klanten eerst te leren kennen, dus zaten we samen met een heerlijke kop herfstthee in het knusse zitje.

Na de thee werd ik uitgenodigd om plaats te nemen op de massagetafel. De ervaring van de klant staat voorop, en dat weet Chantal tot in de details door te voeren. Heerlijk zachte dekens op de massagetafel en prettige temperatuur in de salon maakten dat ik lekker comfortabel lag.

ontspannen met een ontspanningsmassage

De massage die me ontspannen maakte duurde een uur

De massage die ik kreeg, duurde een uur. Ik koos amber olie voor deze massage, die heel lekker rook. Eerst was ik nog scherp en dacht nog aan van alles. Maar binnen een klein kwartier ging ik in de ontspanningsmodus en doezelde steeds lekker weg.

Chantal begon met mijn benen en voeten, daarna kwamen mijn armen en rug aan de beurt. De geurende olie was goed verwarmd, en Chantal masseerde met lichte druk en een scala aan massagetechnieken. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Halverwege mocht ik mij omdraaien, en na de benen en armen kwamen mijn hals, gezicht en hoofd ook nog aan de beurt. Het wat bijzonder fijn om zo’n zachte gezichtsmassage te ontvangen. De hoofdmassage was trouwens ook heel prettig, daar zat nog verrassende techniek bij!

Helaas was het na een uur (had ik toch maar die 1,5 uur genomen….) toch weer tijd om rustig uit mijn ontspanningsmodus te komen, en niet veel later zaten we met een glaasje water nog even na te kletsen.

Deze ontspanningsmassage bij ChanSiBelle was heel erg lekker en compleet. Ik voelde me wat later op het schoolplein helemaal behaaglijk en rozig. Binnenkort ga ik weer, want zo’n fijne massage op slechts 5 minuutjes rij-afstand. Ik vind het top! Kan ik meteen een cadeaubon meenemen voor onder de kerstboom 😉

Groet,
C. N.