Ultiem genieten bij ChanSibelle

Geef me 1 uur van je vrije tijd………….
Ik verander je dag door:
• stress weg te nemen
• je spieren te laten ontspannen
• ik geef je een diep gevoel van ontspanning

“Hiermee adverteert Chantal van ChanSiBelle. Er is geen woord van gelogen. Heerlijk, een echte aanrader! Wat was ik hier aan toe.”

Ultiem genieten

De binnenkomst bij ChanSiBelle is al een feestje. Wat heeft ze dit mooi en smaakvol ingericht. Alles hier ademt rust uit. De natuurlijke stijl met de boeddha’s, kaarsjes, sfeervolle verlichting en het steigerhout is erg mooi. Hierdoor kan je meteen ontsnappen aan de drukte van de dag en staat de tijd even stil.

lovely-sabuni-massage_eindhoven_nuenen

De massage die ik kreeg is de ‘Lovely Sabuni‘.
And lovely it was indeed!

Ontvangst met thee en iets lekker erbij

Het is superrelaxed binnenkomen met een heerlijk kopje thee met iets lekkers erbij. Wat fijn dat Chantal de tijd voor je neemt. Het ultieme gevoel van ontspanning. Na de ontspannen binnenkomst mag je eerst je eigen zeep uitkiezen. Ik heb de mango als scrub uitgekozen en de kokos.
Tijdens het uitkleden hangt zij er een handdoek voor zodat je je rustig kan uitkleden. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Jordanie treatment

Ultiem genieten

Als eerste wordt je lichaam eerst gereinigd met warme compresdoeken. Dit is al heerlijk en ontspannend en dan moet het echte werk nog beginnen. De rugscrub met loofah zeep (mango) was aangenaam. Gevolgd door de lichaamsmassage met handmade soap, in mijn geval de kokos. Wat geweldig ontspannend. Dan de hoofdhuidmassage. Al dit heerlijks werd afgesloten door de lichaamsmassage met warme lovely sabuni olie. De grote diversiteit aan massagetechnieken, die Chantal gebruikt, zorgen ervoor dat je ultiem kunt ontspannen en totaal in de relaxmodus komt.

De afsluiting

Om niet meteen weer in de dagelijkse hectiek te stappen, sluiten we het ontspanningsfeestje af met nog een heerlijk kopje thee en praten we nog wat na.

In een woord ‘aangenaam’. Wat een heerlijk feestje wat ik iedereen kan aanraden!

Groet,
B. K.