VOETENSPA

Voetbehandelingen:

Wij werken met een Voetenspa omdat water helend en ontspannen werkt, tevens stimuleert het ook de bloedsomloop en het werkt rustgevend voor lichaam en geest. Tijdens de waterrituelen maken we onder andere gebruik van Magnesium en verzorgende zouten waardoor we door de energiehuishouding op een natuurlijke manier bevorderen.

VOETREFLEXTHERAPIE

Voetreflextherapie bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en is ook nog eens ontspannend. U kunt deze therapie preventief inzetten, klachtgericht of voor ontspanning.

VOETENMASSAGE

We starten met een verwarmd voetenbad met verzorgende zouten. Daarna scrubben we de voeten, die op deze manier al worden gemasseerd. Zo vloeit de vermoeidheid uit de voeten en ervaart men al een ontspannen gevoel. Na deze heerlijke scrub worden de voeten en onderbenen nog ingemasseerd met voedende lotion. 

VOETENSAUNA

Deze unieke salt foot sauna werkt verwarmend voor de spieren en gewrichten in de voeten en ondersteunt niet alleen een gezonde bloedsomloop in de onderste ledematen, maar stroomt ook door naar de rest van het lichaam ideaal als pré-ontspanning.

PAKKING MAGNESIUM OF KLEI

Het mineraal Magnesium werkt ondersteunend bij onder andere krampen, vermoeidheid en tal van andere processen in ons lichaam. 

Klei werkt bij de zuivering van het lichaam en helpt bij het verwerken van afvalstoffen. Een pakking toevoegen aan je behandeling zal een ware bijdrage zijn aan de energiehuishouding. 

MOXA LAMP

Deze lamp is heilzaam voor allerlei klachten en kan ingezet worden bij alle soorten (chronische) pijnklachten; gewrichtspijnen, rugpijn, spierpijn, heuppijn, schouderklachten, reumatische klachten, krampen, circulatiestoornissen denk hierbij aan winterhanden en -voeten.