Massages

De ontspanningsmassage in Nuenen bij ChanSiBelle Massage

Op zoek naar een ontspanningsmassage in Nuenen? Kom dan naar ChanSiBelle Massage voor een heerlijk ontspannende massage. ChanSiBelle Massage biedt veel verschillende massages aan waarmee je weer helemaal terugkomt bij jezelf. Zo hebben we heerlijke Treatments massages. Dit zijn unieke wellness rituelen. Zo kun je later ook nog deze produkten kopen in de salon of webshop om thuis nog verder te genieten van deze fantastische geurbelevingen.

Verder zijn er ook nog heerlijke ontspanningsmassages met een Wellness tintje. We hebben een hot sea shell massage waarbij je met schelpen gemasseerd wordt. Dan is er nog een massage waarbij je gescrubt en gemasseerd wordt met handgemaakte zepen. Houd je van kokos dan kun je een kokosritueel ondergaan, je wordt met lekker warm gestoomde kokosbundels gemasseerd. En voor de verandering is er ook een chocolade ritueel, erg lekker zonder maar één grammetje aan te komen. Mocht je op je voeding aan letten zijn dan heeft ChanSiBelle Massage nog een passende massage voor je en wel een detox massage waarmee je gemasseerd wordt met speciale mud. Deze zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen. Zo zijn er voor in de koudere maanden massages waar gebruik wordt gemaakt van speciale warmte bundels zoals deze geurende kruidenbundels of zoutbundels deze laatste scrubben ook gelijk even je huid. Voor een special effect is er ook nog voor de liefhebbers een heerlijke luxe hotstone massage dat is echt een verwennerij.

Verder kun je bij ChanSiBelle Massage ook terecht voor een cosmetische bindweefselmassage mét cupping voor het gezicht in kuur verband. Je boekt hier waanzinnig mooie resultaten mee! Zo ook de Access Bars behandelingen deze worden erg veel geboekt in deze hectische tijd, dit zijn lichte aanrakingen op het hoofd.

Mocht je écht enthousiast zijn geworden van onze massages dan kun je een vriendin of bekende altijd nog een mooie cadeaubon geven zodat zij ook heerlijk kan komen genieten van een van onze heerlijke massages!

Tot snel bij ChanSiBelle!