Facelift Massage

Van de week ging ik naar de salon ChanSiBelle van Chantal en wat was het weer een feest! Ik werd hartelijk verwelkomt en onder het genot van een kopje thee en het luisterend oor van Chantal, kwam ik even helemaal tot rust.


Ik ben ondernemer en moeder van een druk gezin met 3 jonge kinderen. Echt heel veel tijd voor mezelf heb ik dus niet. Dus even bij ChanSiBelle op adem komen is een geschenk! Er goed verzorgt uit zien is dus best belangrijk voor mij. Ik was dus ook gelijk enthousiast toen Chantal me vertelde over de Facelift massage, die een variant is op de Access Bars waar ik ook heel veel baat bij heb.

AccessFacelift_eindhoven_nuenen

De facelift die Chantal geeft is een heerlijk ontspannen behandeling. Het zorgt ervoor dat de celdeling versneld wordt waardoor rimpeltjes van binnenuit vervagen en je een zachte uitstraling krijgt. En dat heb ik gemerkt hoor! Ik kwam thuis en mijn man, type nuchtere kerel, zag duidelijk verschil. Ik hoefde niet eens naar een compliment te vissen. Hij zag het gelijk! De lijntjes rond mijn ogen waren weg en hij omschreef het als een mooier en gladder gezichtje. Nou, mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk!

Naast dat mijn zelfvertrouwen een boost had gekregen en mijn huid een zachtere uitstraling had was er nog een groot voordeel. Net zoals bij de Access Bars ervaarde ik een diepe rust in mijn hoofd na de behandeling en kan ik mij weer beter en makkelijker focussen.

Zo fijn! Ik heb snel een vervolgafspraak gemaakt bij Chantal!

Stralende groeten,
Maike Liebregts-Bruggink